Handige informatie over de overgang naar Secure-IT

Vanaf 30 januari gaan wij over op Secure-IT

Belangrijke voorwaarde was dat het niet alleen voor ons achter de schermen simpeler zou worden, maar ook voor jou het leven en werken beter zou maken:

  • Eenvoudig in gebruik

  • Duidelijker overzicht

  • Alles in één app

Secure-IT softwarepakket beveiligingsbranche

Eenvoudig en efficiënt

Een systeem dat aansluit

We zijn op alle vlakken gegroeid en de uitbreiding van ons team heeft er voor gezorgd dat ook het planningssysteem uit zijn jasje is gegroeid. Het huidige planningsprogramma voldoet niet meer aan actuele en toekomstige wensen en behoeften. Aan het begin van dit jaar zijn wij de zoektocht gestart naar een nieuw systeem dat hier beter in voorziet. Het is Secure-IT geworden.

In één overzicht

De verschillende functies

Wij starten bij de basis. Elke tegel heeft een specifieke doel en functie. Lekker overzichtelijk en gemakkelijk.

Vier onderdelen zorgen samen voor gastvrijheid:  

  1. Planning. In één oogopslag zien waar en hoe laat je vandaag werkt. Je kunt vanuit de app ook super eenvoudig een route uitstippelen.
  2. Rooster. Een compleet overzicht van je rooster voor de komende periode. Bij de één zal het wat vollediger zijn dan bij de ander.
  3. Verlofaanvragen. Overzicht en aanvraag van je verlofdagen. Goedgekeurd en nog openstaanden. Hoe eerder je de aanvraag doet, hoe beter.
  4. Gewerkte uren. Snel inzicht krijgen in hoeveel uren je hebt gewerkt? Dat is ook in de app terug te zien.
  5. Documenten. Je kunt gemakkelijk verschillende documenten terugvinden. Van je diploma tot aan verschillende certificaten en legitimatiebewijzen.
  6. Nieuwsberichten. Belangrijke actuele informatie over je dienst, de locatie waar je werkt, maar ook nieuws over en van Guestwise.
App-interfaceilarge-copy

Heb je de Secure-IT app nog niet?

Hier kun je het gelijk downloaden

Veelgestelde vragen

Selecteer de turquoise tegel. Je krijgt gelijk een overzicht van verlofaanvragen die nog in afwachting zijn en die al beoordeeld zijn. Een nieuwe aanvraag doe je door de "+" rechts boven te selecteren. Daar heb je de keuze tussen een aanvraag voor één of meerdere dagen.

Vanaf dit jaar zie je deze niet meer op je loonstrook, maar vind je deze binnenkort ook terug in de Secure-IT app. Tot die tijd kan je je actuele saldo terugvinden op je persoonlijke webpagina van Secure-It https://guestwise.secure-it.nl/

Jouw rooster kun je inzien door te navigeren naar de oranje tegel in de app. Je ziet een overzicht van je diensten, roostervrije dagen, ziekmeldingen en verlofdagen.

Bij zwarte tegel van gewerkte uren kun je alles terugvinden in een duidelijk en beknopt overzicht.

De dienst van vandaag kun je gemakkelijk zien door te navigeren naar de blauwe planningstegel in de app. Eenmaal daar zie je gelijk de dienst en het tijdstip. Je meld je aan door de dienst te selecteren en onderaan aan te geven dat je op locatie bent aangekomen. De eindtijd geef je door helemaal naar beneden te navigeren en "Dienst afronden" te selecteren.

Helemaal geen probleem. Je kunt tot 18 uur na je dienst nog de juiste tijden doorgeven door de dienst te selecteren uit het overzicht van je rooster (oranje tegel). Als je langer dan 18 uur na je dienst nog tijden door wilt geven, kan dat alleen nog door een bericht te sturen naar de planning.

De locatie krijg je gelijk te zien bij het selecteren van een dienst. Handig is de optie om gelijk een route uit te stippelen.

Het is mogelijk rapportages of incidenten toe te voegen aan een dienst op de dag van de dienst zelf of tot 18 uur na de officiële eindtijd.

Mocht je nog vragen hebben of leven er nog ontduidelijkheden? Neemt contact op via de planning.