Coaching in gastvrijheid - Guestwise

Coaching in gastvrijheid

Gastvrijheid zit van nature al in je, maar je wilt begeleiding om serieuze stappen met gastvrijheid in je organisatie te maken. Wij coachen je op een inspirerende wijze, zodat jij kennismaakt met alle aspecten van gastvrijheid die in jouw werk en organisatie een rol spelen.

Coaching kan op individueel niveau, teamniveau en zelfs organisatie breed.

D_Header-Coaching-580x540

Hoe gastvrij ben je echt?

Expert worden in gastvrijheid

De meeste mensen zullen zeggen dat ze heel gastvrij zijn, als je ernaar vraagt. "Ja hoor, we bieden altijd een kopje koffie aan bij binnenkomst." Begrippen als vriendelijk, behulpzaam en welkom noemen ze vaak als eerste als we het met hen over gastvrijheid hebben. Maar hoe maak je het gastvrije verschil in het dagelijks denken en doen? Durf je in je gastvrije rol voor de stap extra te gaan buiten je taken en hoe doe je dat? Hoe zorg jij dat je de verwachtingen van gasten overtreft en ze een onvergetelijke beleving bezorgt? Je gast verrassen door net dat stapje extra te doen, soms met hele kleine dingen.

Kies de coaching die het beste bij je past

Optimale gastbeleving

Wij gaan je coachen om een expert te worden in gastvrijheid. Je moet het dus zelf doen en laten zien. Wij begeleiden je hierbij, geven feedback op acties en bereikte resultaten. We staan klaar om vragen te beantwoorden, tips te geven, je te laten groeien totdat jij een echte expert bent in gastvrijheid. 

Dat doen we voor het senior en middelmanagement en mensen op de werkvloer. Zowel op organisatieniveau, teamniveau en individueel niveau. We helpen je een visie te ontwikkelen op gastvrijheid. We helpen je in te spelen op verschillende situaties. We helpen je na te denken over de huidige processen en systemen die de gastvrijheid kunnen bevorderen, maar ook in de weg staan. 

B_Coaching-persoonlijke-ontwikkeling-1op1-coaching-2-content_rechthoekig_580x326

Persoonlijke ontwikkeling

1-op-1 coaching

Wat kun jij nog leren over gastvrijheid? Krijg je nog wel eens feedback op je gedrag? Of sta je juist aan het begin van een glansrijke carrière waarin gastvrijheid een cruciale rol speelt? Onze coaching richt zich volledig op jouw competenties en jouw huidige rol en situatie binnen de organisatie. Samen spreken we af wat je doelen zijn en hoe jij denkt die te behalen. Wij helpen je met elke stap die nodig is daar te komen. De frequentie van de coaching laten we aan jou over. De intensiteit bepalen we samen. Realistisch, productief en inspirerend. 1-op-1 coaching is er voor elke functie binnen de organisatie, van laag tot hoog, van portier tot CEO.

Teamprestatie

Teamcoaching

Alleen als we het samen doen, werkt het. Hoe vaak hoor je dat niet als het om teamprestaties gaat? Dat geldt zeker voor gastvrijheid, want zelfs als 9 van de 10 teamleden fantastisch werk leveren, kan de tiende dat allemaal teniet doen. Bij teamcoaching zorgen we ervoor dat iedereen op één lijn zit, weet wat er nodig is, weet wat gasten en klanten verwachten en hoe je dát dan overtreft. We leren je hoe je elkaar ondersteunt en positieve feedback geeft. Daarbij maakt het voor de coaching niet uit of iedereen binnen het team dezelfde rol vervult of juist hele verschillende. Het doel is immers hetzelfde: een optimale gastbeleving.

Teamcoaching
Organisatiecoaching

Gastvrij denken en doen

Organisatiecoaching

Gastvrijheid is niet iets dat zich beperkt tot één persoon, een aantal individuen of zelfs een team. Het is iets dat je organisatiebreed moet uitdragen, want anders loop je al snel het risico dat een positieve ervaring vandaag, teniet wordt gedaan door een slechte ervaring morgen. En die blijft altijd langer hangen. Kies er daarom voor om iedereen in je organisatie te ontwikkelen in gastvrijheid. Dat iedereen zich bewust is van wat je wilt bereiken en wat daar voor nodig is.

Interesse in de coaching in gastvrijheid?

Neem contact op en maak je organisatie gastvrij als nooit tevoren.

Maak je keuze