Klantcase De Doelen - Guestwise
Klantcase Gastvrijheid De Ddoelen

Klantcase

Gastvrijheid in De Doelen

Edwin Steketee, Hospitalitymanager van de Doelen vertelt over zijn ervaringen in de samenwerking met Guestwise.

Samenwerking met Guestwise

“De Doelen werkt al 6 jaar met Guestwise samen. Factoren die daarin meespelen is het persoonlijk vertrouwen en het goede meedenken om de juiste mensen te vinden voor evenementen die hier plaats vinden. Dat laatste is heel belangrijk, omdat we bij De Doelen heel verschillende evenementen faciliteren die per keer een heel verschillende invulling van mensen kan vragen. Een zakelijk congres vraagt een heel andere benadering dan een muziekfestival.

Ook gaat het vaak om verschillende rollen die specifieke vaardigheden vragen, bijvoorbeeld gastheren en gastvrouwen bij de ingang voor kaartcontrole die mensen welkom heten. Of beveiligers die kunnen helpen mocht er iets aan de hand zijn. Een coördinator die de weg weet in het pand, die open kan doen en kan afsluiten is ook een belangrijke rol. Guestwise maakt een inschatting over het benodigde profiel en zoekt mensen die goed bij het type evenement passen".

Ze begrepen wat we nodig hadden en hadden snel de juiste mensen geregeld"

Edwin steketee

4500 mensen fouilleren

"Een mooi voorbeeld hoe Guestwise werkt vind ik hun inzet bij de jaarlijkse betondag dat bezocht wordt door mensen uit de betonbranche uit binnen- en buitenland. Dat evenement vraagt een groot aantal mensen in verschillende rollen. Guestwise zoekt dan de juiste mensen en ook de directie is zelf aanwezig. Ze nemen ons daar veel werk uit handen.

Een ander voorbeeld is een Palestijns congres dat hier een aantal jaar geleden plaats vond. Toen heeft Guestwise ons enorm goed geholpen. Zo moesten er ongeveer 4500 mensen gefouilleerd worden. Ze begrepen wat we nodig hadden en hadden de juiste mensen geregeld".

Vragen naar Guestwise

"Gastvrijheid vind ik heel belangrijk. Het gaat erom dat mensen op hun gemak zijn en met een veilig gevoel een concert of evenement kunnen bijwonen.

Guestwise zorgt dat er tijd wordt genomen voor mensen. Dat levert ze soms complimenten op van onze eigen mensen. Soms vragen mijn collega’s ook vooraf of er mensen van Guestwise aanwezig zijn.

Ik ben blij met Guestwise. Ze zijn informeel, betrouwbaar en flexibel. Dat maakt dat we goed kunnen samenwerken. Ik heb Guestwise dan ook regelmatig aangeraden aan anderen”.

B_Klantcase-de-doelen-2_content_rechthoekig_580x326

Wil jij net als de Doelen een gastvrije organisatie worden? Neem contact op.

Vul je gegevens in:

Klantcase Gastvrijheid De Ddoelen

Over

de Doelen

de Doelen is een evenementenlocatie in het centrum van Rotterdam. De kernactiviteiten van de Doelen zijn het presenteren van live muziek en het faciliteren van ontmoetingen.  

Bouwen aan een gastvrije beleving

Maak kennis met onze diensten

GW_advies_consultant_icoon-2

Aan gastvrijheid en gastbeleving moet je werken. Wij leggen samen met jou de basis en laten je bedrijf groeien in gastvrijheid.

training

Onze incompany trainingen gastvrijheid hebben direct effect. Kijk welke training het beste bij jouw team past. 

coaching

Laat je organisatie, managers of teams coachen op gastvrijheid en wordt elke dag een beetje beter.

personeel

Onze mensen in hospitality en veiligheid  hebben de juiste kennis en vaardigheden. Wat hen onderscheidt, is hun 'gastvrije' mindset.

Bouwen aan een gastvrije beleving

Maak kennis met onze diensten

GW_advies_consultant_icoon-2

Aan gastvrijheid en gastbeleving moet je werken. Wij leggen samen met jou de basis en laten je bedrijf groeien in gastvrijheid.

training

Onze trainingen gastvrijheid hebben direct effect. Kijk welke training het beste bij jou past en boek meteen.

coaching

Laat je organisatie, managers of teams coachen op gastvrijheid en wordt elke dag een beetje beter.

personeel

Onze mensen in hospitality en veiligheid hebben de juiste kennis en vaardigheden. Maar wat hen echt onderscheidt, is hun 'gastvrije' mindset.