Handige informatie over de beloning voor de juiste persoon

Een beloning van €500 voor het vinden van de juiste persoon

We zijn trots op wat we samen hebben opgebouwd. Wij willen ons team beveiligers uitbreiden met nieuwe, enthousiaste leden die dezelfde passie delen als de rest van het team. Ken je iemand die ZPP-er is, parttime wil shinen of fulltime wil knallen?
Connect ons dan met elkaar.

 • Zzp, parttime of fulltime

 • Meld diegene aan

 • En verdien een beloning

D_Header-juiste-persoon-beloning-verdubbelaar-580x540

Uitdaging van deze tijden

Daar kun je bij helpen

Het is geen geheim dat het vinden van de juiste mensen een uitdaging is in deze tijden, maar wij hebben de kracht om daar verandering in te brengen! Jij kunt een essentiële rol spelen in het aantrekken van toekomstige teamleden. Je begrijpt als geen ander welke eigenschappen en mindset bijdragen aan ons succes.

Wat kun je doen?

Je hoeft maar 3 stappen te zetten

 1. Deel je ervaring
  Deel jouw ervaring als Guestwiser met vrienden, familie, voormalige collega's, iedereen die je kent en die past binnen ons profiel. Laat ze weten waarom je hier graag werkt en waarom jij denkt dat zij perfect zouden passen.

 2. Help ons matchen
  Jij kent mensen met diverse talenten en achtergronden. Als jij denkt dat iemand een aanwinst zou zijn voor ons team, aarzel dan niet om ons dat te laten weten. We zijn op zoek naar diversiteit in denken en ervaring.

   

 3. Ontvang die €500 beloning
  Jullie inzet wordt niet over het hoofd gezien! Voor elke succesvolle aanmelding die dankzij jou bij ons aan het werk gaat, staat een aantrekkelijke beloning klaar als blijk van onze waardering.
D_Header-de-juiste-persoon-580x540

Heb je nog vragen of wil je iemand aanmelden?

Stuur direct een bericht via Whatsapp