Handige informatie over de beloning voor de juiste connectie

De juiste connectie is geld waard.

Wij geloven in de kracht van connecties en samenwerking. Het is onze missie om een gastvrije en veiligere wereld te creëren, en daar hebben wij de juiste mensen voor nodig. Ons netwerk van connectors, mensen zoals jij, helpen ons daarbij. 

Zij zijn onze "oren, ogen en stem" op plaatsen waar wij niet altijd kunnen zijn. Ze helpen ons te navigeren door het doolhof van de arbeidsmarkt en koppelen ons aan de juiste personen om ons team te versterken. Daar worden zij ook voor beloond!
Ken je iemand die ZPP-er is, parttime wil shinen of fulltime als beveiliger wilt knallen?
Connect ons dan met elkaar.

Word-je-ook-connector-campagne-beeld-1160x980

Dé uitdaging van deze tijd

Samen gaan we die aan

Graag middels connectie en ambassadeurschap! Het navigeren van het doolhof van de arbeidsmarkt is een grote uitdaging, dat is geen geheim. Het lijkt er daarbij op dat iedereen in dezelfde vijver aan het vissen is.

Het vinden en aantrekken van de juiste personen wordt steeds uitdagender, en hier simpelweg meer geld aan uitgeven leidt niet tot een beter resultaat en zien wij ook niet als een duurzame oplossing. Daarom hebben wij besloten om 't over een andere boeg te gooien, op een manier die bij ons als gastvrij merk past.

Gezien onze huidige kosten per aanname rond de € 500,- ligt, geven we dit geld liever uit aan een duurzame relatie met jou als connector. Hier geloven wij namelijk meer in. De kracht van relaties die ons snappen. Met jou willen we de uitdaging aangaan en de juiste mensen vinden die ons team kunnen versterken.

Wat kun je doen?

Je hoeft maar 3 stappen te zetten

1. Deel ons verhaal/deel je ervaring
Deel het verhaal van Guestwise met vrienden, familie, voormalige collega's, iedereen die je kent en die past binnen ons profiel als gastvrije organisatie. Laat ze weten waarom je ons bedrijf gaaf vindt en waarom jij denkt dat zij perfect zouden passen.

2. Help ons connecten
Jij kent mensen met diverse talenten en achtergronden. Als jij denkt dat iemand een aanwinst zou zijn voor ons team, aarzel dan niet om ons dat te laten weten. Connect ons met elkaar. We zijn op zoek naar diversiteit in denken en ervaring.

3. Ontvang of doneer die €500,- beloning
!
Je inzet wordt niet over het hoofd gezien! Voor elke succesvolle aanmelding die dankzij jou bij ons aan het werk gaat, staat een aantrekkelijke beloning klaar als blijk van onze waardering. Een extra zakcentje. Je kunt het ook doneren aan een goed doel of sociaal project. Laat het ons weten!

3stappen-1160x980

Connector worden of iemand gelijk aanmelden?

Stuur direct een bericht via Whatsapp